Понеділок, 04.03
Читання с.128-129
Письмо зошит з калькою с.13
15.03 у школі буде вистава "Вінні Пух і його друзі". Вартість квитка -15 грн. Вистава буде замість уроку.
Також прошу доздати гроші на фонд школи, класу.
Наш клас |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання
Понеділок, 04.03
Читання с.128-129
Письмо зошит з калькою с.13
15.03 у школі буде вистава "Вінні Пух і його друзі". Вартість квитка -15 грн. Вистава буде замість уроку.
Також прошу доздати гроші на фонд школи, класу.
Вівторок, 05.03
Читання с129-130, др. з. с.43
Математика с.100 №4, с.101 №4, с.102 №1
Письмо др.з. с. 40-41 закінчити, буквар с.130 списати 4 рядочки вставляючи пропущені слова.
Природознавство повторити живу природу
Шановні батьки! Завтра 07.03 скорочений день. 4-й урок закінчується в 10.50. Група продовженого дня до 15.00
На малювання приносимо фарби, ножиці, клей, альбом.
Понеділок, 11.03
Повторити вивчені букви і звуки, які вони позначають.
Математика др. з. с.26 закінчити
Середа, 13.03
Математика др. з. с. 1-3
Природа с. 92-95
Читання с. 138-139
Письмо калька с. 15 (пiв сторiнки)
Малювання клей, ножицi, папiр
П*ятниця, 15.03
Природа с. 96-97
У школі проводиться збір макулатури. У кого вдома або на роботі є багато макулатури - приносьте в клас)))
У четвер, 21.03 о 19.00 - батьківські збори. Явка всіх обов*язкова.
Понеділок, 18.03
Читання с.142-143. Вивчити віршик. Хто скільки стовпчиків зможе
Математика с.108-109 розібрати усно, др.з. с. 29 закінчити
Письмо буквар с. 140 списати 4 рядочки
МОжна здавати гроші на коктелі на наступний місяць.
У школу приносили запрошення у цирк, дітям роздавали такі флаєрочки, на скільки я зрозуміла, то можна завтра принести гроші і придбати квиток у школі. Там на флєрах вся інформація і номер телефону.
Вівторок, 20.03
Читання с 146-147 вивчити віршик (якщо важко цілий, можна вивчити частинку)
Письмо др.з. с. 57-59
Математика с.112 №23, 24
Малювання пластилін
Шановні батьки! Батьківські збори переносяться на 04.04
Також є прохання, якщо у вас є якісь фотографії нашого класу - прохання мені їх якось передати. Або завантажити на файлообмінник і скинути ссилку, або принести на флешці чи диску. Пояснюю для чого. Після канікул нам треба буде зробити візитку класу. Тобто на ватмані зробити щось таке, що презентуватиме наш клас. Я думала ми це обговоримо на зборах, але так як збори переносяться - будемо співпрацювати в інший спосіб. Якщо в когось є якісь пропозоції по створенню візитки класу, чи може хтось згоден її зробити - прошу звертатись до мене, ми це обговоримо.
Четвер, 21.03
Читання дочитати буквар, після канікул починаємо післябукварик
Письмо закінчити великий друкований зошит велике прохання на канікулах повправлятись у списуванні з друкованого тексту.
Трудове навчання кольоровий папір, ножиці
Також завтра після уроків затримаю дітей хвилин на 10-15 щоб пофотографуватись, нам для візитки треба багато фоток
Шановні батьки! Карантину немає. Карантин тільки для Києва. Ми виходимо з канікул 01.04.
Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання