Наш клас

Объявление

Батьківські збори відбудуться 20.05 о 19.00

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання

Домашні завдання

Сообщений 71 страница 80 из 138

71

Понеділок, 29.04

Читання с.64-66

Письмо с. 67 з.4

Математика с. 134 з. 160 (письмово), 162(усно)

0

72

Вівторок, 30.04

Домашнього завдання немає

Виходимо на навчання 07.05 та 08.05,з 09.05 по 12.05 вихідні.
Субота, 18.05 - вчимось за п*ятницю 03.05

Велике прохання на вихідних повправлятись у читанні та списуванні.

0

73

Вівторок, 07.05

Читання с. 72-74

Письмо с. 75 з. 4

Математика с. 136 №175, др. з. с.45 з 1-2

Свято Букваря - 16.05

З фотографом домовились, що він мені зателефонує і скаже коли він нас пофотографує. Для тих, хто не купує альбом - можна замовити окремо портретну фотографію, яка коштує 30 грн.

З понеділка можна здавати гроші на альбом - 100 грн

0

74

Середа, 08.05

Математика с. 138№183, др. з. с. 45 з. 3-4

Читання с. 76-78

Письмо с. 79 з.4,5

16.05 - свято Букваря на 4 уроці. Велике прохання, на вихідних зробити квіти з картону або паперу, щоб прикрасити клас. У нас в сценарії є слова "Ой яка гарна квітуча галявина! Піду нарву собі квіток" Для створення атмосфери галявини треба зробити квіти. Можна з картону, можна намалювати і вирізати, можна роздрукувати і вирізати. Прохання щоб кожен зробив скільки може і принести це на понеділок. Заздалегіть вдячна.

0

75

Доброго дня!
Хочу подякувати всім батькам, які зробили вдома квіти і принесли сьогодні.

Математика с. 139 №193

Читання с. 80-82

Письмо с. 83 завдання 3 закінчити, завдання 4 виконати

Завтра форму на фіз вих  можна не брати, буде репетиція.

Прохання тим батькам, хто може прийти на свято Букваря на годину раніше, щоб прикрасити зал, підійти до мене, ми обговоримо як краще прикрасити зал. Також нам потрібно зробити запрошення, щоб запросити на свято адміністрацію.

0

76

Шановні батьки!

У вівторок 21.05 плануємо поїхати в планетарій. Буде 2 уроки, а потім на автобусі їдемо у Київ. Там ми будемо приблизно годину. 1 в 14.30- 15.00 - повернемось у школу. Вартість екскурсії - 60 грн. ( 30 грн автобус і 30 грн перегляд 2-х фільмів, один з их про сонячну систему, а другий у вигляді мультфільма про подорож сонця і місяця)

Також ця субота - робоча, у школі день здоров*я. замість уроків ми підемо у ліс ( територія табору "Лучистий"), в їдальні нам дадуть пайок і ми проведемо приблизно 3 години на території табору. Якщо хтось із батьків може піти з нами - прохання мені подзвонити або підійти до мене.

0

77

Шановні батьки!
Завтра у школу приходимо на 8:15, як завжди. Буде лінійка, а потім ми ідемо у парк. Приходимо до школи з парку в 11.30.

В понеділок я перевіряю техніку читання і ми пишемо контрольне списування.

У вівторок - здаємо підручники та в 10 годин їдемо у планетарій. Повернемось приблизно в 14.30

д\з
математика с. 141 № 205, 207

Прохання протягом тижня доздати гроші на ремонт - 100 грн

0

78

Шановні батьки!
Завтра уроки як за розкладом. Всі 5 уроків. Прохання не забувати про шкільну форму. Тут лишилось ще трохи. В п*ятницю - останній дзвоник. Уроків не буде, групи продовженого дня - також не буде. З понеділка - екскурсії протягом 4-х днів.

0

79

Шановні батьки!
Сьогодні у нас бібліотека не прийняла 18 букварів. Повернули на реставрацію. 1 підручник з математики доведеться батькам дитини купувати. Дуже прошу, кому повернули підручники, перегляньте їх, постерайте олівець, підклейте, особливо зверніть увагу на згин підручника.

На майбутнє прошу більш відповідально ставитись до користування підручником. Так як діти йдуть за новою програмою, їм щороку будуть видаватись нові підручники, які були тільки надрукованими. Тому прошу провести бесіди з дітьми, з приводу користування підручником.

Ті діти, які не здали підручники або не виправили їх стан, на наступний рік підручники не отримують.

Нагадую, що в п*ятницю групи продовженого дня не буде.

0

80

Шановні батьки!

Завтра о 8.30 на Київській площі відбудеться урочиста лінійка, присвячена закінченню навчального року. Триватиме вона приблизно 1 годину, потім ми годуємо дітей, і Ви їх забераєте. Групи рпродовженого дня не буде.

У понеділок о 8.10 чекаю всіх біля школи. У нас починається тиждень екскурсій. Явка всіх обов*язкова, відвідування відмічається в журналі. Якщо хтось з якихось причин не може бути присутнім - треба написати заяву про перенесення практики. Все серйозно, директор буде особисто перевіряти відвідування. Екскурсії до 11 години. Під час практики нас годують у школі.

З приводу групи продовженого дня під час екскурсій - ще нічого не відомо. Завтра це питання з*ясується.

Також, нагадую про медичний огляд. Відповідно до графіку, учні нашої школи повинні пройти мед. огляд до кінця червня.

З приводу альбомів - я думаю що через 2 тижні вони повинні бути готові. Як мені буде щось відомо - напишу на сайті.

Якщо виникли якісь питання - пишіть, дзвоніть, підходьте запитуйте.

0

Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання