Наш клас

Объявление

Батьківські збори відбудуться 20.05 о 19.00

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання

Домашні завдання

Сообщений 81 страница 90 из 138

81

Шановні батьки!

Завтра ми ідемо на екскурсію в пожежну частину. Приходимо як завжди о 8.00, забераємо дітей 10.50 -11.00 біля школи.

В четвер поїхати в Київ ми не зможемо, тому що о 9.30 лінійка по завершенню практики.

0

82

ШАновні батьки!
План роботи на завтра:
збираємось біля школи о 8.00
о 9.00 - лінійка, на якій підводимуться підсумки практики.
о 10.00 - обід
о 10.30 - екскурсія в дитячу бібліотеку.
В  10.50 -11.00 забераємо дітей біля школи.

0

83

Шановні батьки!

Бачила вчора фотографа. Він сказав, що альбоми будуть готові в кінці червня, а може і в серпні, бо у липні в школі нікого не буде. Пояснює тим, що ми фотографувались  під кінець травня, тому спочатку він робить ті альбоми, які замовили раніше і діти раніше сфотографувались. Тобто наша черга не через 2 тиждні, як він сказав мені спочатку, а значно пізніше. Як буде щось прояснятись - напишу тут.

З приводу медичного огляду. Дуже прошу пройти мед огляд протягом червня. Там треба пройти лише 1 лікаря, довідки ніякі мені приносити не треба, їх шкільна медсестра сама забере. Учні, які не пройдуть мед. огляд - до навчання не допускаються. ДІтей, у яких не пройдений мед. огляд - будемо відправляти додому, бо в минулому році ситуація з мед. оглядом була дуже поганою. В цьму році все серйозніше і категоричніше. Попереджую заздалегіть.

0

84

Доброго дня, шановні батьки!

Хочу повідомити, що наша школа готується до святкування 50-ти річчя. У зв*язку з цим, всім школярам замовляються однакові щоденники. Вони є унікальними, такі щоденники будуть тільки у нашої школи. На них буде намальована наша школа, всередині, на перших сторінках, відомості про школу, про педагогічний колектив. А далі звичайний щоденник, без зайвої інформації, яка  зазвичай відволікає дітей.
Ціна щоденника - 20 грн. Я замовляю щоденники на всіх, у вересні ви мені здасте гроші. Тому щоденники дітям не купуйте.

Також повідомляю, що на 2 клас ми замовлятимемо друковіні зошити. Нам пропонують дуже багато різних зошитів, ми з вчителями порадимось, оберемо ті, які підходять до наших підручників. Я по каталогу рахувала ціну, то це приблизно до 250 грн виходить.

0

85

Шановні батьки!
Альбоми  готові. Їх можна забрати завтра о 10.00 або о 19.00 у школі. Або вже у вересні.

0

86

Шановні батьки! Велике прохання до 5 вересня здати 200 грн на зошити (180 грн - зошити, 20 грн - щоденники), протягом цього тижня я у школі щодни з 9.00 до 12.00.
1 вересня в цьому році буде у неділю. Час початку святкової лінійки повідомлю додатково.
Бажаю всім налаштовуватись на початок нового навчального року!))

0

87

Шановні батьки!

Святкова лінійка, присвячена першому дзвонику, розпочнеться 01.09 о 9.00. Збираємось на площі біля мітки "2-Е" о 8.50.
Підручники можна буде отримати або 01.09 або  02.09. Можна приходити без портфелів, але візьміть щось, куди ви покладете підручники.

0

88

Постійний розклад:

Понеділок
1 Літературне чит
2 Матем
3Укр мова
4 логіка

Вівторок
1 Фіз-ра
2 Англ мова
3 музика
4 Матем
5 Природознавство

Середа
1 Укр мова
2 Матем
3 Образотворче мист.
4 Основи здор.
5 Фіз-ра

Четвер
1 Літературне чит.
2 Укр мова
3 Природа
4 Фіз-ра
5 Труд навч

П*ятниця
1 Літературне чит
2 Сходинки до інформатики
3 Матема
4 Укр мова
5 Англ мова

0

89

Д/З 04.09

Укр мова вправа 11,
математика №20, 21
трудове навчання картон, кольоровий папір, клей, ножиці

Шановні батьки!
Починайте здавати по 200 грн на фонди (І семестр).
Сюди входять: фонд школи 1 семестр, фонд класу 1 семестр, подарунки дітям та вчителям на свята.

Можливо є хтось з батьків, хто міг би збирати ці гроші. Була б дуже вдячна!
Також прохання доздати гроші на друковані зошити до 10.09

0

90

д/з 06.09

Літ чит с. 8-10

Матем с.7 №30, 31

Укр. мова с.10 впр. 20

Сходинки до інформатики с.6-9, др.з. с.2-3

Англ мову вони записували у щоденники

У вівторок день позитиву. Для презентаціїї прохання принести фото дітей, де вони з посмішками на понеділок

0

Вы здесь » Наш клас » Події класу » Домашні завдання